Disse skal representere Hammerfest under UKM Fylkesfestivalen

Lørdag 17.februar var det klart for forestilling i Oleolsen salen på AKS. I år var det 63 påmeldte deltakere fordelt på sceneinnslag, kunstutstilling, unge arrangører og konferansierer. Juryen bestod av Marte Lorentsen, Ken Are Johnsen, Ida Sneve, Ingrid Pedersen Bjørgve og Simen Follien. De hadde den vanskelige jobben med å velge ut representanter til fylkesfestivalen i Alta 6-8. april. Det var totalt 20 deltakere fra forskjellige innslag som gikk videre. Her er de:

Unge Arrangører:
Miriam Zahl, Kristine Sørnes og Sigve Kiil
Kunst:
Marita Hansen med «Soila» og «Neverending nightmare»
Malene Lebesbye Jensen med «Broen»
Svalin Runa Sætereng med «R» og «Fabel»
Scene:
Tinnitus med låta «The End»
Emma og John Håkon med låta «Ukjent tanke»
Nordlys med låta «Finnes ikke hjelp å få»
Andrea og Ine med coverlåta «Sees igjen»
Spectre med dansen «Praying»