K.UNG junior og mini

Kvalsundhallen

Aldersgrense: 5.-7. klasse (junior) og 1.-4. klasse (mini)

Åpningstider: Onsdag 17:00-21:00 (junior) og torsdag 17:00-20:00 (mini)

K.UNG junior er en kreativ og sosial møteplass for barn i Kvalsund. Vi har vårt midlertidige hjem i Kvalsundhallen til den nye klubben er ferdig. Der har vi et koselig lokale med biljardbord, fussball, spillehjørnet med Playstation og Switch.

Vi selger litt godter og brus i kaféen – hvis foreldre har lyst å sende med penger til det, så anbefaler vi at man sender med maks 50 kroner (nok til en sjokolade og en brus).

I klubben jobber vi med å skape et trygt miljø for alle som deltar, og det er viktig at alle skal kunne vite at deres barn er trygge hos oss. Vi jobber mye med det sosiale miljøet og følger med både i og utenfor bygget. Foresatte er hjertelig velkommen til å være hos oss på klubbkvelder og selvsagt til å komme med tilbakemeldinger – dette er viktig for oss.

Foruten mange av de tradisjonelle fritidsklubbtilbudene som biljard, brettspill og fussball har vi muligheter for tegning, maling og fotografi med mer. Utover året holder vi også temakvelder sånn som dans eller slimworkshop.

Se oppdateringer om K.UNG på facebook

Kafé:

I 2. etasje på Kvalsundhalen finner du en plass for å slappe av. Her er det kiosk og du kan også låne kjøkken for å lage mat selv. Det er ofte turnering (FIFA, biljard og sånt) eller andre arrangement (filmkveld eller foredrag).

  • Biljardbord og fussball
  • Spillkonsoller (switch og PS4)
  • Tegne- og maleutstyr
  • Gitarer
  • Dansematte
  • Kiosk

Hallen/ballbingen

Nede i 1. etasje har vi en stor idrettshall med mye forskjellig utstyr. Her er det god plass til å sette opp en fotballturnering eller en basketball match.