K.UNG – ungdom

Kvalsundhallen

Aldersgrense: 8. klasse – 20 år

Åpningstider: Fredag 17:00-22:00. KED har åpent mandager fra 18:00.

K.UNG er en kreativ og sosial møteplass for ungdom i Kvalsund. Vi har vårt midlertidige hjem i Kvalsundhallen til den nye klubben er ferdig. Der har vi et koselig lokale med biljardbord, fussball, spillehjørnet med Playstation og Switch.

Se oppdateringer om K.UNG på facebook

Kafé:

I 2. etasje på Kvalsundhalen finner du en plass for å slappe av. Her er det kiosk og du kan også låne kjøkken for å lage mat selv. Det er ofte turnering (FIFA, biljard og sånt) eller andre arrangement (filmkveld eller foredrag).

  • Biljardbord og fussball
  • Spillkonsoller (switch og PS4)
  • Tegne- og maleutstyr
  • Gitarer
  • Dansematte
  • Kiosk

Hallen/ballbingen

Nede i 1. etasje har vi en stor idrettshall med mye forskjellig utstyr. Her er det god plass til å sette opp en fotballturnering eller en basketball match.

Musikkbinge:

Øvingsrom for musikere i binge ved siden av rådhuset (litt mer uformelt enn Backstage – her er det bare å be de ansatte om å låse deg inn).

Gamingrom:

K.UNG har en samarbeidsavtale med KED (Kvalsund Esport- og dataforening) om bruk av det store flotte gamingrommet deres. For å bruke maskinene her må man enten være medlem i KED eller betale en inngangsbillett for dagen.

Husregler

1. Det er de ansatte som har ansvar for ro og orden, og deres avgjørelser skal alltid respekteres.

2. K.UNG er en rusfritt klubb, dette innebærer at det ikke er tillatt å være beruset eller å ha med seg rusmidler til K.UNG.

3. Snus og røyk er ikke tillatt.

4. Seksuell omgang er forbudt i våre lokaler.

5. Vold, trusler og mobbing er ikke tillatt.

6. Alt utstyr skal behandles med respekt. Spillbord (Biljard, fussball og så videre) er ikke stoler, så vi sitter ikke på dem.

7. Rydd opp etter deg