Bootleg – junior

Parkgata 28, Hammerfest

Aldersgrense: 5. klasse – 7. klasse
Åpningstider: tirsdag 16:00-20:00.

På juniorklubben kan juniorene spille Playstation, kort og brettspill, danse og synge, eller ta et slag biljard. Alle foresatte som har lyst til å stikke innom er velkommen.

Vi selger litt godter og brus i kaféen – hvis foreldre har lyst å sende med penger til det, så anbefaler vi at man sender med maks 50 kroner (nok til en sjokolade og en brus).

Hva skjer på juniorklubben i Hammerfest?

Nesten hver eneste tirsdag i skoleåret har juniorklubben i Hammerfest åpent for alle som går i 5.-7. klasse. Klubben holder åpent fra kl 16 til kl 20 og juniorene kan komme og gå når de vil, og komme til oss før eller etter eventuelle andre fritidsaktiviteter.

Det er også mulig å spille på konsoll hos oss.

I klubben jobber vi med å skape et trygt miljø for alle som deltar, og det er viktig at alle skal kunne vite at deres barn er trygge hos oss. Vi jobber mye med det sosiale miljøet og følger med både i og utenfor bygget. Foresatte er hjertelig velkommen til å være hos oss på klubbkvelder og selvsagt til å komme med tilbakemeldinger – dette er viktig for oss.

Foruten mange av de tradisjonelle fritidsklubbtilbudene som biljard, brettspill og air hockey har vi storskjerm med PS4, muligheter for tegning, maling og fotografi med mer. Utover året holder vi også temakvelder sånn som dans eller slimworkshop.

Fra tid til annen arrangerer vi talentkvelder og mini-ukm.

Hos oss på Bootleg junior spiller alle en viktig rolle, men særlig juniorstyret har mulighet til å være med å bestemme litt ekstra. Her vil vi ha mange idemyldringer og møter om ting som de ønsker skal skje på Bootleg. Har du eller ditt barn noen forslag? Si ifra!