Bootleg – junior

Parkgata 28, Hammerfest

Aldersgrense: 5. klasse – 7. klasse
Åpningstider: tirsdag 16:00-20:00.

På juniorklubben kan juniorene spille Playstation, kort og brettspill, danse og synge, eller ta et slag biljard. Alle foresatte som har lyst til å stikke innom er velkommen.

Vi serverer middag og rullerer som oftest mellom, pasta med kyllingkjøttdeig og tomatsaus, fiskeburgere, pytt i panne og pølser og potetmos. Noen ganger slår vi til med gratis frukt, taco, pizza og andre godsaker!

Vi selger litt forskjellig mat og drikke i kaféen – hvis de voksne hjemme har lyst å sende med penger til det, så anbefaler vi at man ikke sender med for mye. Prat gjerne med ditt barn om pengebruk på klubb.

Hva skjer på juniorklubben i Hammerfest?

Nesten hver eneste tirsdag i skoleåret har juniorklubben i Hammerfest åpent for alle som går i 5.-7. klasse. Klubben holder åpent fra kl 16 til kl 20 og juniorene kan komme og gå når de vil, og komme til oss før eller etter eventuelle andre fritidsaktiviteter.

Det er også mulig å spille på konsoll hos oss.

I klubben jobber vi med å skape et trygt miljø for alle som deltar, og det er viktig at alle skal kunne vite at deres barn er trygge hos oss. Vi jobber mye med det sosiale miljøet og følger med både i og utenfor bygget. Foresatte er hjertelig velkommen til å være hos oss på klubbkvelder og selvsagt til å komme med tilbakemeldinger – dette er viktig for oss.

Foruten mange av de tradisjonelle fritidsklubbtilbudene som biljard, brettspill og air hockey har vi storskjerm med PS5, muligheter for tegning, maling og fotografi med mer. Utover året holder vi også temakvelder sånn som disco, halloween og annet gøy!

Fra tid til annen arrangerer vi talentkvelder og mini-ukm.

Hos oss på Bootleg junior spiller alle en viktig rolle, vi vil at juniorene skal si i fra om det er noe vi mangler eller de ønsker seg. På bootleg vil vi ha idemyldringer om ting som de ønsker skal skje på Bootleg. Har du eller ditt barn noen forslag? Si ifra!