Dette gjør vi på kontoret!

Mange lurer på hva vi egentlig gjør på kontoret til ungdomstjenesten når vi ikke har åpen klubb.

Vi har mange ulike prosjekter vi jobber med. For eksempel arrangerer vi UKM, Sommerfeber og Russerevy. Vi har ansvar for Hammerfest ungdomsråd, vi har startet opp et prosjekt som heter «Innafor» og vi skal jobbe for å få til en utveksling her i Hammerfest. Alt dette må planlegges. På kontoret bruker vi derfor mye tid på å for eksempel søke etter penger, finne samarbeidspartnere og gjøre bookinger. Det tar tid å programmere en festival som Sommerfeber, og det er slike henvendelser vi gjør på dagtid.

Hver mandag oppdaterer vi hverandre på de forskjellige prosjektene vi holder på med. For eksempel forteller Malene om hvordan det står til med UKM; hvor mange deltakere har vi, hvem av oss skal på skolebesøk og hva skal vi si på disse skolebesøkene.  Astrid sier hva ungdomsrådet jobber med og Lars oppdaterer oss på hva juniorene driver med.

Vi setter også av en time i uka til noe vi kaller for «fagtime». Der lærer vi hverandre nye ting som photoshop, hvordan scenelysene fungerer og hvordan vi bruker nettsida. Vi bruker også å lære hverandre mer om tema som mobbing, bruk av sosiale medier, rus og psykisk helse. Fagtimen skal øke kunnskapen vår sånn at vi blir flinkere i jobben vår.