TAKK FOR ALLE SOM DELTOK OG SOM HADDE EN ROLLE I GJENNOMFØRINGEN AV VILLUNGDOM 2021!

VI GLEDER OSS TIL NESTE ÅR

Villungdom kom fra en drøm om å skape en annerledesfestival for ungdom i nord. En festival som viser det beste av det vi har å by på av natur og kultur. En festival der man får både utfordret og kost seg – i frisk luft og unna asfaltlivet i byene.

.

Siden 2016 har hundrevis av ungdom satt opp telt i Kvalsund sentrum og hatt store naturopplevelser sammen, det er her røttene våre er og her fremtida vår er. I 2020 startet byggingen av ny skole og barnehage i festivalområdet vårt og vi visste at i de neste to årene skulle vi flytte festivalen rundt om i distriktet av kommunen vår før vi kom hjem til Kvalsund igjen. I fjor hadde vi en fantastisk opphold i Kokelv og nå lanserer vi vår nye festivalplass.

.

Øysamfunnet på Akkarfjord

Akkarfjord på Sørøya er et lokalsamfunn som har mye å by på og her vil du få de virkelige store opplevelsene. Vi planlegger allerede å gi deg en god blanding av arrangementer på hav, fjell og land – og mye, mye kos. En festival fullstappet av naturopplevelser og godt samhold.

Festivalen vil skje helgen 10.-12. september og er for ungdom mellom 13-22 år. Det er ingen deltageravgift. Påmeldingen åpnes 27. juli.

Kom og opplev Finnmark i det fri!

Meld deg på her

.Meld

.

MER INFO OG PÅMELDING

.

Takk til våre samarbeidspartnere

Kontakt oss

Facebook Instagram E-post