JUNIORKLUBB HAMMERFEST

Klubb for elever fra 5. - 7. trinn
Tirsdager 16:00 - 20:00
Gratis middag 16:30

På juniorklubben kan du spise sunn middag, spille Playstation, kort og brettspill, danse og synge, eller ta et slag biljard.
Alle foresatte som har lyst til å stikke innom er velkommen.

I loftsetasjen har 7. klasse et eget rom med dansestudio og PS4. Her er det blant annet lov å spille Fortnite.

Det er helt gratis å komme på juniorklubben. Vi selger litt godter og brus i kaféen - hvis foreldre har lyst å sende med penger til det, så anbefaler vi at man sender med maks 50 kroner (en sjokolade og en brus koster 40 kroner til sammen).

 

  JUNIORKLUBBEN 4. FEBRUAR

BRETTSPILL OG TEGNING

JUNIORKLUBBEN 11. FEBRUAR

FIFA-TURNERING

JUNIORKLUBBEN 18. FEBRUAR

BINGO

JUNIORKLUBBEN 25. FEBRUAR

MARIOKART

Hva skjer på juniorklubben i Hammerfest?

Eirin og Inger serverer gratis mat kl 16:30 hver tirsdag.
Eirin og Inger serverer gratis mat kl 16:30 hver tirsdag.

Nesten hver eneste tirsdag i skoleåret har juniorklubben i Hammerfest åpent for alle som går i 5.-7. klasse. Klubben holder åpent fra kl 16 til kl 20 og juniorene kan komme og gå når de vil, og komme til oss før eller etter eventuelle andre fritidsaktiviteter.

Kl 16.30 serverer vi et gratis varmt måltid til alle. Vi varierer litt innenfor sesongens varer, og har fisk minst en gang i måneden. Målet er at måltidet skal passe for de fleste og gi god næring til de som spiser det. Måltidene er ikke alltid perfekte, og vi setter gjerne pris på tilbakemelding som kan hjelpe oss i menyplanlegging, eventuelle allergier osv.

junior
Det er også mulig å spille på konsoll hos oss. 7. klasse har eget rom i loftsetasjen der de kan spille PS4.

I klubben jobber vi med å skape et trygt miljø for alle som deltar, og det er viktig at alle skal kunne vite at deres barn er trygge hos oss. Vi jobber mye med det sosiale miljøet og følger med både i og utenfor bygget. Foresatte er hjertelig velkommen til å være hos oss på klubbkvelder og selvsagt til å komme med tilbakemeldinger – dette er viktig for oss.

Foruten mange av de tradisjonelle fritidsklubbtilbudene som biljard, brettspill og air hockey har vi storskjerm med PS4, eget rom for 7. klasse i loftstua, muligheter for tegning, maling og fotografi med mer. Utover året holder vi også temakvelder sånn som dans eller slimworkshop.

Fra tid til annen arrangerer vi talentkvelder og mini-ukm.
Fra tid til annen arrangerer vi talentkvelder og mini-ukm.

Hos oss på Bootleg junior spiller alle en viktig rolle, men særlig sjuendeklassinger har mulighet til å være med å bestemme litt ekstra. I 3. etasje har vi et eget rom for 7.klassinger og her vil vi ha mange idemyldringer og møter om ting som de ønsker skal skje på Bootleg. Har du eller ditt barn noen forslag? Si ifra!

Bootleg er helt gratis, men vi har kiosksalg med småsjokolader og brus til en fornuftig pris. Du kan f.eks. kjøpe en brus og en småsjokolade for kr 40 (20 kr pr. stk).

junior