Hammerfest i Trøndelag!

Vi heier på alle kjente som har dratt ned landsfestivalen i UKM – og det er mange fra Hammerfest i år!

Simon Kongsbak gikk videre fra oss som arrangør, gjorde en kjempejobb på fylkesfestivalen og har nå vært i Stjørdal siden forrige uke for å sørge for at landsfestivalen blir best mulig. Vi elsker Simon <3

Akkisan gikk videre fra Hammerfest med en selvskreven låt. De er et kjempedrevent band fra Akkarfjord som bare blir bedre og bedre. De har Ludvik Rosvold, Stina Binda, Torarin Sætereng, og Tina Ingebrigtsen.

Akkisan varmer opp for Ezzari på Sommerfeber-scenen 15. august!

Snøstorm gikk videre fra Alta til fylkesfestivalen. De ble dannet under Sommerfeber for mange år siden og har vært med på både UKM og Sommerfeber mange ganger siden da. Med seg har de Tara Markussen som vokalist, Per-Christian Lorentzen på gitar, John Håkon Pedersen på gitar, Trygve Karlsen på tromme og Gøran Angell Brattfjord på gitar.

De har opptreden i kveld på forestillingen som starter klokken 18, så du har sjansen til å se dem live på ukm.no.

Snøstorm varmer opp for Ruben under Sommerfeber 14. august!

Vi er utrolig stolte av alle sammen og håper de har det gøy på landsfestivalen!