LAN 2019

Bootleg Event arrangerer LAN helgen 25.-27. januar. Vi har plass til 50 stykker, så meld deg på fort! Du får en plass med bord, vanlig kaféstol, internettoppkobling og plass å sove – ta med deg datamaskin etc., egen stol (hvis du vil ha noe bedre å sitte på), sovepose, liggeunderlag og mat/drikke.

Du kan ikke ta med skjerm som er større enn 32 tommer. Det er på grunn av plass.

NB! Hvis du klarer å skaffe nattevakt (over 23 år) til LANet så får du komme tidlig til LANet og velge deg den beste plassen.

Les reglene under (husk at Bootlegs vanlige husregler gjelder også) og skriv deg opp på påmeldingsskjemaet nederst. Vi skriver tilbake til eposten din med bekreftelse om at du har fått plass (det kan havne i spamfilteret, så sjekk det hvis det har gått noen dager uten at du har hørt fra oss).