FY FAEN!

UTSATT. NY DATO KOMMER.

Det er ikke noe tvil om at livet til Def Jam Recordings-signerte Abdulhakim Hassane aka Hkeem ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen»! Låta har nå imponerende 29 millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for å ikke snakke om topp 10 på den globale viral-listen. Og onsdag 17. oktober kommer Hkeem til Bootleg. 

I sommer fulgte han opp suksessen med sin andre singel «Urettferdig», en ballade gjestet av Norges mest etablerte r’n’b artister, Unge Ferrari. Der viser Hkeem en ny og sårbar side som artist – en artist som helt sikkert vil prege den norske musikkscenen i lang tid fremover. Etter en hektisk festivalsommer og VG-lista turné er Hkeem nå aktuell med både sin første headlinerturné og sin tredje singel «En som meg», en ny up-tempo smash!

Vi gleder oss vilt til å få Hkeem hit til Bootleg når vi skal feire vårt 15-årsjubileum. Konserten spanderer vi gratis til alle dere fra 8. klasse og opp til 20 år. Arrangementet er rusfritt og vi har godt med voksne vakter. Vi har begrenset med plass på klubben så kom tidlig – dørene åpner kl. 19:30

Fra konsert med Cezinando på Bootleg i 2017.

 

Tidspunkt: Lanseres snart.
Hvor: Bootleg. Parkgata 28 i Hammerfest.
Aldersgrense: 8. klasse til 20 år.
Koster: Gratis.