Godt nytt år alle sammen

Vi ønsker 2021 velkommen og vil gjerne takke for 2020. Et år preget av pandemi og diverse restriksjoner.

Det ble en lang periode med nedstenging i vinter og vi har ikke hatt mulighet til full drift av klubber og aktiviteter etter dette. Dette synes vi så klart er veldig trasig; vi elsker jo å gjennomføre alt mulig rart og å treffe så mange ungdommer som mulig. I tillegg kan ikke vi ansatte lenger sitte på samme kontor. Jobben vår er å skape aktivitet og sosiale møteplasser, det er ikke enkelt under koronaens begrensninger.

MEN, noe har vi fått til. Både Sommerfeber og Vill Ungdom kunne gjennomføres, ikke verst bare det. Under Sommerfeber hadde vi ulike workshoper, konserter og gaming. Sommerfeber er en helt herlig festival der det skjer masse og er et suverent treffpunkt. Vill Ungdom ble en ny opplevelse for oss alle, og for en festival! I år var vi i Kokelv, en nydelig bygd. Palleløp, paintball, bålkos og telting. Blir ikke bedre enn det.

Fra 1. januar slo Hammerfest og Kvalsund seg sammen til en stor kommune. For oss i ungdomstjenesten betydde det flere flotte kollegaer og flere flotte ungdommer. Kommunen har nå 4 klubber til barn og ungdom, og flere aktiviteter står på plakaten. UKM var det første store arrangementet vi hadde som én kommune, og det er fint å kunne samles til en felles opplevelse. I 2020 hadde vi lagt forestillingen på Arktisk kultursenter, slik vil det også bli i 2021. Men når lokaliteter i Kvalsund er på plass vil vi også der ha forestillingen til UKM.

Vi må dessverre starte dette året med stengte dører, men vi møtes gjerne utendørs og på våre digitale flater. Forhåpentligvis kan vi igjen holde åpent fra 18. januar.

Vi takker så mye for året som har gått til alle våre samarbeidspartnere, kollegaer i kommunen, UNGDOMMER og alle andre vi kjenner.