Sosiale media på en ungdomsklubb

Sosiale media er en viktig del av å drive med ungdomsklubb – det er der vi kommuniserer, markedsfører og informerer. Kanskje det aller beste med SoMe er at vi får fanget alle de øyeblikkene som ellers ville blitt glemt. Bootleg synes det er så viktig at vi har samlet våre beste tips her – pluss at vi legger ut noen av snappene som har blitt tatt det siste året.

På Bootleg har vi i over tre år jobbet med vår sosiale media strategi. Vi har vært aktive på Facebook, Instagram og YouTube, og vi har lansert ny nettside. I fjor på denne tiden bestemte vi oss for å satse enda mer på Snapchat og det har vært absolutt den morsomte måten for oss å være synlig.

Nå til helgen skal vi være på Ungdom og Fritids landskonferanse og da har vi blitt bedt om presentere det vi har jobbet med. Derfor syntes vi det var på tide å vise litt av de mange artige øyeblikkene vi har snappet det siste året og også legge ut våre tips for hva man bør gjøre på SoMe. Her er noen av våre beste tips:

Noe folk bruker å spørre oss en del om er hva vi gjør når vi ikke jobber klubb. Noen tror at vi jobber frivillig her eller at vi bare jobber på selve klubbvaktene. Men det er så mye mer som ligger bak det å ha en god ungdomstjeneste! Så vi synes det er kjempefint å ha verktøy vi kan bruke til å vise alt det som skjer «behind the scenes». Sånn som denne dagen når vi var på hver vår kant av Norge:

Her er også noen andre eksempler på det vi snapper: