Hva skjer på juniorklubben?

Eirin og Inger serverer gratis mat kl 16:30 hver tirsdag.

Nesten hver eneste tirsdag i skoleåret har Bootleg junior åpent for alle som går i 5.-7. klasse. Klubben holder åpent fra kl 16 til kl 20 og juniorene kan komme og gå når de vil, og komme til oss før eller etter eventuelle andre fritidsaktiviteter.

Kl 16.30 serverer vi et gratis varmt måltid til alle. Vi varierer litt innenfor sesongens varer, og har fisk minst en gang i måneden. Målet er at måltidet skal passe for de fleste og gi god næring til de som spiser det. Måltidene er ikke alltid perfekte, og vi setter gjerne pris på tilbakemelding som kan hjelpe oss i menyplanlegging, eventuelle allergier osv.

Vi har egen spillhems med saccosekker.

I klubben jobber vi med å skape et trygt miljø for alle som deltar, og det er viktig at alle skal kunne vite at deres barn er trygge hos oss. Vi jobber mye med det sosiale miljøet og følger med både i og utenfor bygget. Foresatte er hjertelig velkommen til å være hos oss på klubbkvelder og selvsagt til å komme med tilbakemeldinger – dette er viktig for oss.

Foruten mange av de tradisjonelle fritidsklubbtilbudene som biljard, brettspill og air hockey har vi hems med tv-spill, aktiviteter i loftstua, muligheter for tegning, maling og fotografi med mer. Utover høsten og vinteren skal vi også ha kvelder med grafittikurs (9.oktober), feire at Bootleg er 15 år med Glowparty og holde juleverksted.

Fra tid til annen arrangerer vi talentkvlelder og mini-ukm.

Hos oss på Bootleg junior spiller alle en viktig rolle, men særlig sjuendeklassinger har mulighet til å være med å bestemme litt ekstra. I 3. etasje har vi et eget rom for 7.klassinger og her vil vi ha mange idemyldringer og møter om ting som de ønsker skal skje på Bootleg. Har du eller ditt barn noen forslag? Si ifra!

Bootleg er helt gratis, men vi har kiosksalg med småsjokolader og brus til en fornuftig pris. Du kan f.eks. kjøpe en brus og en småsjokolade for kr 40 – 20 kr pr. stk.