Bootleg Makeover

Kanskje du har lagt merke til at Bootleg har blitt finere? Det er takket være verdens beste dugnadsgjeng.

Bootleg trengte et ansiktsløft og i løpet av sommeren har gjengen trødd til å arbeidet kjempehardt med å gi ytterdøren og hemsen en makeover. I vår bestemte allmøtet at ytterdøren skulle males med regnbue og at hemsen skulle males svart. Vi kalte inn til dugnad og sammen med Astrid var det 7 ungdommer som brukte dagene sine på å male og ordne.

Det virket som om det var sommerens heteste dager, så det gikk hardt på brus, pølser og pizza fordi vi svettet i hjel mens vi arbeidet! Men det er deilig å ha det varmt likevel og siden det ikke regnet fikk vi god tid til å male.

Det var noen utfordringer med å få malt regnbue – for hvem kan blande så små prøver med så mange farger til oss? Derfor bestemte vi oss for å bruke spraymaling. Først et lag med sort som underlag som Johannes, Sander, Ine, og Regine tok ansvar for.

 

Så måtte vi ha sykt mye plast opp siden vi skulle spraye. Viljar og Sander startet med å få opp plasten og å spraye. Andrea var en helt og sprayet hele regnbuen ferdig.

Inne ble hemsen et mørkt rom perfekt for gaming (Ine, Andrea og Regine jobbet kjempehardt med dette rommet):

Til slutt ble regnbuen ferdig og den ble dritstilig!

Tusen takk til alle som var med på dugnad og hjalp til! Dere er best!