“How to get sh*t done” – politisk samling for ungdom

Hammerfest ungdomsråd ønsker å invitere til årets fylkessamling for ungdomsråd (og andre politiske interesserte ungdommer).
Samlingen vil være på Skaidi Hotell i Kvalsund kommune og vil vare fra onsdag 13. juni klokken 20:00 til fredag 15. juni klokken 14:00.

Vi dekker hotell og mat, og kan også dekke reise etter avtale. Det betyr at din gruppe bestiller reisen selv (ta kontakt med oss dersom kostnaden blir over kr. 1000,- per person), tar vare på alle kvitteringer og får kostnadene refundert fra oss etter samlingen.
Det er også mulig å søke oss om å få dekket reisen på forhånd (mot et depositum på kr. 500,- per person). Dette må avtales innen 16. mai.

På programmet har vi møte med politikere, eksempler fra Sortland ungdomsråd på hvordan man får gjennomslag for sine saker, samtaler om ungdommens plass i fylkespolitikken og diskusjoner om best mulig gjennomføring av valg og rekruttering av medlemmer. Dette blir en samling med fokus på hvordan man blir et best mulig ungdomsråd – så kom med alle dine spørsmål og ideer!
Vi skal også ha alt fra rebusløp til basseng og grilling, så det blir masse tid til å ha det gøy også.

Har du lyst på mer informasjon eller har du noe du lurer på? Ta kontakt med oss på post@bootleg.no eller tlf. 784 02 690.

 

NY PÅMELDINGSFRIST 25. MAI.