Verdensdagen for psykisk helse

Malin Nesvoll Vangsnes (også kjent som makeupmalin) kommer til Hammerfest 18. og 19. oktober.

 

Bootleg er med på å arrangere markeringen av verdensdagen for psykisk helse i Hammerfest. Årets tema er “noe å glede seg over”. Mål for årets kampanje er å øke kunnskapen om psykisk helse og hva som gir gode levevaner; spre informasjon om at å kunne glede seg over noe gir bedre psykisk helse; og oppfordre folk til å skape meningsfulle hverdag for seg selv og andre.

Da kommer blant annet MakeupMalin til Hammerfest for å holde foredrag. Hun blir å være på Fjordtun, Breilia og Hammerfest videregående 18. og 19. oktober – så det blir viktige dager for alle som går der.

Verdensdagen er støttet av Hammerfest ungdomsråd.

Mer om verdensdagen nasjonalt finner du her.

 

Her er programmet for hva som skjer i Hammerfest: