På klubbene har vi lokaler for deg som ønsker å drive med noe skapende på fritida. Vi har rom for musikk, dans, og kunst, teknologi og kreativitet.


Musikk

Bootleg Backstage er øvingslokalene på gamle Baksalen skole i Hammerfest. Her er 3 øvingsrom og et lydstudio som kan brukes etter avtale. Innimellom arrangeres også kurs og workshops i disse lokalene. De som vil benytte seg av tilbudet kan henvende seg til Bootleg for å få egen nøkkel. All bruk er gratis!

Har du lyst til å øve på Bootleg BACKSTAGE?
Ta kontakt med oss så ordner vi det. Skriv til oss på Facebook eller post@bootleg.no

Musikkrommet i kjelleren på klubben i Hammerfest er et mer uformelt rom. Her er det full bandoppsett (også alt fra ukulele til cajon) og rommet åpnes når ungdomsklubben er åpen – bare spør personalet om å låse opp hvis det er stengt!

Musikkbingen ved klubben i Kvalsund kan åpnes når det er ungdomsklubb. Den er fullt utstyrt og klar for band!


Dans

Dansestudioet i loftsetasjen på klubben i Hammerfest er åpent som øvingsrom når ungdomsklubben er åpen – bare ta kontakt med de ansatte.

Studioet er utstyrt med speilvegger og godt musikkanlegg (+ dansematter om ønskelig), og er passende for grupper på 4-5 stykker eller færre.

Har du lyst til å øve på dansestudioet utenom åpningstidene? Du kan få egen nøkkel som gir deg tilgang.

Ta kontakt med oss på Facebook eller skriv til post@bootleg.no


Kunst, teknologi og kreativitet

Makerspace er i 2. etasje på klubben i Hammerfest. Det er et rom med forskjellig kreativt og teknisk utstyr, og det er tilgjengelig for alle ungdommer når klubben er åpen – bare ta kontakt med personalet om du ønsker å komme innom på dagtid også.

Her er for eksempel et fotostudio, en iMac med redigeringsprogram og 3D-printer, og diverse tegneutstyr. Kreativ teknologi-gruppen som jobber med VR holder også til her. Mye av utstyret kan du låne (gratis) med deg hjem.