Helsesykepleier og utekontakt

IMG_00162

Helsesykepleier har kontor på Bootleg

Onsdager kl. 19.00-21.00

Helsesykepleier May-Britt har kontor i 2.etasje på Bootleg. Veldig fint for deg som ikke har tid eller sjanse til å møte helsesykepleierne på dagtid.

Drop-in eller du kan booke time ved å skrive til Bootleg på Facebook.

IMG_9955

Utekontakten har kontor på Bootleg

Onsdager 16.00-18.00

Med utekontakten kan du snakke om alt du tenker på - om du har noen spørsmål eller bare vil si noe rett ut til en annen person, så er Marita god å prate med. Hun har kontor i 2. etasje på Bootleg.

Ta gjerne kontakt på Facebook, Instagram eller Snapchat (utemarita).
Telefon arbeid: 91526207
E-post: marita.sletten@hammerfest.kommune.no

EN GOD SAMTALE

Helsesykepleier og utekontakt er der for deg som trenger noen å snakke med som ikke kommer til å ta noen sin side eller dømme. En god samtale kan være å snakke om hverdagslige ting, ting du lurer på om kroppen, hodet eller livet, eller å snakke om tunge ting som du har tenkt på lenge. Det hjelper å lette på trykket ved å prate med noen som er god til å lytte!

TAUSHETSPLIKT OG HELT GRATIS

Både utekontakt og helsesykepleier har taushetsplikt. Det betyr at du kan snakke med dem helt trygt uten at de vil si ting videre.
Det koster ingenting å komme til dem.

PREVENSJON

Har du spørsmål om prevensjon? Hos helsesykepleier og utekontakt kan du få gratis kondomer, veiledning og henvisning til time på helsestasjonen. Helsesykepleier kan også gi resept på hormonpiller (p-piller).

Du kan også bestille kondomer på gratiskondomer.no.

GRAVIDITET

Hos helsesykepleier og utekontakt kan du få tatt graviditetstest og få informasjon og veiledning rundt svangerskap og abort .

KJØNNSSYKDOM

Har du hatt ubeskyttet sex er det lurt å teste deg 1-2 uker etterpå. Hos helsesykepleieren kan du få veiledning om seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer), bli testet for klamydia eller få henvisning videre til lege.

KOSTHOLD OG HELSE

Ønsker du å spise sunt? Helsesykepleieren kan hjelpe deg med rådgivning om sunt kosthold og hvordan man tar gode valg for å ha en god helse.

HELSESTASJON

Kommunen har også en egen helsestasjon som er åpent på mandager 14.30-17.30. Her er det bare å møte opp mens det er åpent.

For mer info gå til Helsestasjonen i Hammerfest

NYTTIGE LENKER